Burzcast™ în rețeaua ThinkDigital

Din luna decembrie 2019, Burzcast™ face parte din rețeaua de publicitate în podcasturi, ThinkDigital, care cuprinde peste 30 de podcasturi din mai mult de 12 nișe/categorii, însumând peste 230 mii de ascultări și vizualizări.

În data de 8 iulie 2020, agenția ThinkDigital, împreună cu BRAT - Biroul Român de Audit Transmedia, la inițiativa Banca Transilvania au realizat "Podcastul în România, 2020", primul studiu național privind ascultătorii podcasturilor. Poți descarca și analiza studiul aici.

 

  Revoluția podcast a ajuns în România! ▸

  Studiu: Evoluție și consum de podcast în România ▸

864
+ mii

de ascultători

87
+ ore

de emisiune

13
+ ani

de conținut

208

de postări

Promovare completă

Fiind prezent pe majoritatea rețelelor de social media din lume, pot oferi prezentarea brandului tău pe toate aceste rețele de socializare.

Reclame audio citite de gazdă

Eu, Răzvan, gazda podcastului, prezint brandul tău în cadrul conținutului podcastului. Acest lucru face reclama mult mai bine ancorată în conținut, practic prezentând produsul ca parte a podcastului, totul nativ și complet integrat.

Segmente sponsorizate

Ești invitat la podcast fie pentru un episod întreg sau doar pentru un segment. Gazda sau moderatorul episodului te va ajuta să prezinți produsul într-un mod plăcut și util ascultătorilor, făcând direct integrarea cu partea de conținut propriu-zis.

Reclame standard

Reclamele standard sunt cele pe care le auzi și la radio, unde un spot publicitar este inserat în cadrul conținutului podcastului. Acest spor este pre-înregistrat și este clar delimitat ca format și producție audio.

Alege formatul potrivit pentru reclamele brandului sau produselor și serviciilor tale și haide să discutăm mai multe. Sunt sigur că te putem ajuta!